Financieel

Begroting

Wij zullen bij behandelplannen boven de € 150.- altijd een kostenoverzicht uitgeven. Uiteraard doen wij dit indien gewenst ook bij lagere bedragen.

De maximale vergoeding per patiënt kunnen wij niet in de gaten houden. Wel kunnen wij op aanvraag altijd een overzicht uitgeven van de reeds gedeclareerde behandelcodes.

Notaverwerking

De notaverwerking zal verlopen via Netpoint Factoring BV. Tevens zijn zij het aanspreekpunt met betrekking tot de betalingen van de nota’s. Netpoint Factoring BV zal onze declaratie rechtstreeks indienen bij de zorgverzekering. Indien er geen of een gedeeltelijke vergoeding plaatsvindt, zal Netpoint Factoring BV voor de verdere notaverwerking zorgen.

Netpoint Factoring BV is bereikbaar op werkdagen van 9.30-12.00 uur en van 13.30-16.30 uur via telefoonnummer 0416 – 541 509.

Meer informatie over Netpoint Factoring BV is te vinden via de onderstaande link:
https://www.uwdeclaraties.nl/

Voor inhoudelijke vragen over de nota mag er altijd contact met onze praktijk opgenomen worden.

Verzekeringen

Om in aanmerking te komen voor vergoeding bij een orthodontische behandeling kan het van belang zijn een extra aanvullende verzekering voor orthodontie af te sluiten. Dit is echter niet altijd noodzakelijk. Meer informatie over de vergoedingen kan opgevraagd worden bij onze praktijk.

In zeer uitzonderlijke gevallen, te denken aan ernstige gebitsafwijkingen, kan er door ons een machtiging aangevraagd worden bij de zorgverzekering van de patiënt. De zorgverzekeraar zal dan beoordelen of er een machtiging afgegeven wordt vanuit de basisverzekering.

Zie voor het volledige overzicht van de vergoedingen voor orthodontie in de aanvullende verzekeringspakketten de onderstaande links.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen in de verzekeringspolissen. Daarom raden wij u aan om altijd persoonlijk navraag te doen bij de zorgverzekeraar over de orthodontievergoedingen.

Contact

Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud
Hertog Reinoudsingel 199
5913 XD Venlo
info@orthodontievenlo.nl
077 - 3031950
KRT logo

Keurmerk

OVAP
Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde
Certified Myobrace Provider

Onze locatie

ORTHODONTIEPRAKTIJK HERTOG REINOUD

Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud Hertog Reinoudsingel 199 5913 XD, Venlo