Mondhygiënist

Snelmenu

Voorstellen

Mijn naam is Eveline Timmermans, mondhygiënist bij Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud. Tijdens mijn opleiding Mondzorgkunde heb ik de minor “Jeugd” gevolgd. Nadat ik ben afgestudeerd als mondhygiënist ben ik werkzaam geweest in een praktijk gericht op orthodontie en parodontologie. Hier kwam ik er achter dat het werken met kinderen goed bij me past. Ik zie het als mijn taak als zorgverlener ervoor te zorgen dat de mondgezondheid verbeterd wordt en de kennis vergroot wordt. Voor Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud heb ik het Preventie Protocol voor Orthodontie opgesteld, volgens de richtlijnen van het NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten). Mijn kennis deel ik graag met u.

Contact

Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud
Hertog Reinoudsingel 199
5913 XD Venlo
info@orthodontievenlo.nl
077 - 3031950
KRT logo

Keurmerk

OVAP
Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde
Certified Myobrace Provider

Onze locatie

ORTHODONTIEPRAKTIJK HERTOG REINOUD

Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud Hertog Reinoudsingel 199 5913 XD, Venlo