Wie zijn wij?

Rob op de Laak,

Directeur

Mijn naam is Rob op de Laak, arts, tandarts voor orthodontie en directeur van Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud.

Na mijn studie geneeskunde in Nijmegen ben ik begonnen aan de studie tandheelkunde die ik in Leuven heb mogen afronden. Hierdoor kon ik verder in Nijmegen als arts in opleiding kaakchirurgie. Hier bleek mijn hart niet geheel te liggen en zocht ik een breder vlak om mijn vak uit te oefenen. Door een tijd werkzaam te zijn geweest in het schisisteam kwam ik erachter dat een multidisciplinaire richting meer bij mij past.

Na een jaar werkzaam te zijn geweest in de kaakchirurgie ben ik in opleiding gegaan bij orthodontist Nico Vrijens en onder zijn leiding heb ik mijn post universitaire opleiding Master of Science in Orthodontics behaald aan de Donau Universität Krems in Oostenrijk. Ik mag me derhalve geen orthodontist noemen, omdat deze titel alleen wordt afgegeven als men in Nederland de studie heeft gedaan.

Naast de reguliere orthodontie, wat een complex vakgebied is, houd ik me bezig met de algehele gezondheid en is logopedie een groot aspect binnen mijn vakgebied. Mijn medische kennis als arts komt hier goed van pas, gezien de groei van kaken en tanden nauw samenhangt met de luchtwegen en de mond.
Ik deel deze kennis dan ook graag met u.


Privé:

Ik ben getrouwd met Linda en we hebben 6 kinderen. We wonen in de gemeente Venlo. In mijn vrije tijd sport ik graag en speel ik piano. In 2015 zijn we met het gezin tijdens een vakantie terecht gekomen bij Zeehondencentrum Pieterburen. Daar zijn we gevallen voor deze mooie dieren. Onze liefde voor zeehonden zult u in onze praktijk terug gaan vinden.

Corina Netten,

Praktijkmanager

Voor al uw vragen binnen de praktijk
kunt u bij mij terecht.

Ik werk voornamelijk aan de balie
of achter de schermen, maar waar nodig is
kunt u mij ook aan de stoel vinden.

Daniël Vanoppen,

Baliemedewerker

Met alles wat te maken heeft met afspraken en begrotingen bent u bij mij aan de balie van harte welkom!

Karlijn van Dinther, 

Logopedist

Ik ben gespecialiseerd in de oromyofunctionele therapie. Tevens ben ik gespecialiseerd in diverse logopedische problematiek, waaronder stem-, spraak-, taal-, ademhalings-, eet- en drinkproblemen en gehoorstoornissen.

Eveline Timmermans, 

Mondhygiënist

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Ik heb het preventieprotocol voor orthodontie geschreven en deel deze kennis graag met u om samen te zorgen voor een schone mond.

Bernie van Teijlingen

Orthodontie assistent

Samen met Rob zorgen wij ervoor dat het plaatsen en het onderhouden van de beugel op een zorgvuldige manier wordt gedaan.

Caroline Swillens

Orthodontie assistent

Samen met Rob zorgen wij ervoor dat het plaatsen en het onderhouden van de beugel op een zorgvuldige manier wordt gedaan.

Inge Sommer

Orthodontie assistent in opleiding

Samen met Rob zorgen wij ervoor dat het plaatsen en het onderhouden van de beugel op een zorgvuldige manier wordt gedaan.

Contact

Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud
Hertog Reinoudsingel 199
5913 XD Venlo
info@orthodontievenlo.nl
077 - 3031950
KRT logo

Keurmerk

OVAP
Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde
Certified Myobrace Provider

Onze locatie

ORTHODONTIEPRAKTIJK HERTOG REINOUD

Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud Hertog Reinoudsingel 199 5913 XD, Venlo