Wie zijn wij?

Rob op de Laak,
Directeur

Geneeskunde gestudeerd in Nijmegen, 1997 afgestudeerd (artsexamen). Vervolgens de studie tandheelkunde in Leuven afgerond in 2003. Daarnaast de opleiding kaakchirurgie gevolgd in Nijmegen, echter bleek mijn hart hier niet geheel te liggen. Na één jaar werkzaam te zijn geweest in de kaakchirurgie, vervolgens gestart met post universitaire opleiding Master of Science in Orthodontics, aan de Donau Universität Krems in Oostenrijk en afgestudeerd in 2009.

Naast de reguliere orthodontie heeft Rob zich gespecialiseerd in de algehele gezondheid en is logopedie een groot aspect binnen dit vakgebied. Orthodontie is tenslotte meer dan alleen het rechtzetten van tanden.

Corina Netten,
Praktijkmanager

In 2009 ben ik afgestudeerd als tandartsassistente. Deze opleiding heeft er tevens voor gezorgd dat ik mij meer wilde verdiepen binnen het vakgebied tandheelkunde.

Naast mijn opleiding tandartsassistente heb ik cursussen gevolgd op het gebied van anesthesie, chirurgie, preventie en orthodontie.
Binnen de praktijk ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse werkzaamheden en het aansturen van het team.

Karlijn van Dinther,
Logopedist

Ik ben gespecialiseerd in de oromyofunctionele therapie. Tevens ben ik gespecialiseerd in diverse logopedische problematiek, waaronder stem-, spraak-, taal-, ademhalings-, eet- en drinkproblemen en gehoorstoornissen.

Eveline Timmermans,
Mondhygiënist

In 2014 ben ik afgestudeerd als Mondhygiënist in Nijmegen. Ik ben gespecialiseerd in preventie en mondverzorging om zo tandbederf en tandvlees aandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Hier in de praktijk richt ik me voornamelijk op het behandelen van jeugdigen en zorgen we er samen voor dat de orthodontie behandeling zo efficiënt mogelijk verloopt.

Daniël Vanoppen,
Baliemedewerker

Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam aan de balie bij Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud. Als interne communicatiecentrale ben ik verantwoordelijk voor de afsprakenagenda, kostenbegrotingen en het verstrekken van informatie.

Iris Hendricks,
Baliemedewerker

Met alles wat te maken heeft
met afspraken en begrotingen
bent u bij mij aan de balie
van harte welkom!

Bernie van Teijlingen,
Orthodontie assistent

In 2010 ben ik afgestudeerd als tandarts assistent en ben ik eerst werkzaam geweest als baliemedewerker. 

In 2011 ben ik opgeleid als orthodontie assistente en sinds juni 2016 werkzaam binnen deze praktijk. 

Caroline Swillens,
Orthodontie assistent

Samen met Rob zorgen wij ervoor dat het plaatsen en het onderhouden van de beugel op een zorgvuldige manier wordt gedaan.

Inge Sommer,
Orthodontie assistent i.o.

Sinds 6 maanden ben ik werkzaam binnen deze praktijk en in september start mijn opleiding tot tandarts assistente. 

Op dit moment ondersteun ik Eveline op gebied van preventieve mondzorg, daarnaast wordt ik opgeleid tot orthodontie assistent. 

Contact

Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud
Hertog Reinoudsingel 199
5913 XD Venlo
info@orthodontievenlo.nl
077 - 3031950
KRT logo

Keurmerk

OVAP
Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde
Certified Myobrace Provider

Onze locatie

ORTHODONTIEPRAKTIJK HERTOG REINOUD

Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud Hertog Reinoudsingel 199 5913 XD, Venlo